Wat is een zonnescreen?

Een zonnescherm is een verticale buitenbescherming tegen de zon die verhindert dat de warmte binnenbringt in gebouwen, woningen, kantoren,… Zonneschermen bieden een tal van voordelen, zoals energiebesparingen gedurende het ganse jaar en daar bovenop kan u genieten van een permanent comfort. Bij Devos C zetten we onze knowhow in de schijnwerpers om u zonneschermen voor te stellen van superieure kwaliteit naargelang uw behoeften.

Waarom kiezen voor zonnescreens ?

  • Zonneschermen beschermen uw woning tegen de zon, tegen de warmte, tegen de zonnestralen op uw schermen of tegen de verkleuring van meubels en stoffen. Zonneschermen kunnen overal geïnstalleerd worden, zo is ook uw privacy beschermd tegen nieuwsgierige blikken!

  • De schermmodellen waarbij de ruimte tussen de bak, de geleiderails en het doek volledig gesloten is, voorkomen dat insecten je woning binnendringen, zelfs al zijn de ramen open.

  • De screens zijn ook bestand tegen barre weersomstandigheden zoals felle wind: de val blijft perfect en slaat niet tegen de muur.

  • Ze hebben weinig onderhoud nodig. De enige voorzorgsmaatregel die u moet nemen, is vochtigheid. Het is het beste om ze volledig te laten drogen voordat u ze oprolt om schimmel te voorkomen.

De modulariteit van de zonnescreen

Wij hebben een ruime keuze uit zogenaamde zichtbare of ingebouwde schermen. Onze schermen passen zich aan aan zowel oudere als moderne constructies en zijn flexibel naar wens. Doek, materialen, kast, kleur,… u vindt ongetwijfeld een kwaliteitsscherm dat bij u past. Met een schakelaar, een afstandsbediening of een mobiele applicatie kunt u het openen en sluiten van uw zonnescherm naar eigen behoefte bedienen.

Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Devos C in Brussel (Anderlecht) zonnescreens aan met een perfecte afwerking!

VRAAG UW GRATIS ADVIES !

Contactformulier

  • Vlotte service

  • Productie werkplaats

  • Reparatieservice

Devos C

Devos C, votre spécialiste en protection solaire à Bruxelles!

Contactez-nous

Adresse et numéro de TVA

 Rue de la Pastorale 59,

   1070 Anderlecht

 0425390629

Appelez-nous

E-mail