Uw partner voor ramen en deuren, veluxramen, rolluiken en klapluiken, zonwering, veranda's, luifels, sectionale poorten, vliegenramen (horren) en dubbele beglazing

Contacteer ons

Devos C is specialist in ramen, deuren en vliegenramen

Devos C, gevestigd in Anderlecht, is fabrikant en specialist in de renovatie van ramen en deuren. Wij plaatsen ramen en deuren in PVC, hout of aluminium. Wij werken met fabrikanten zoals Salamander, Kömmerling, Aliplast, Wicona, Van Beveren, Reynaers, Glaverbel, Sobinco, Harinck en Velux. In de showroom van Devos C kan u de kwaliteit van de verschillende materialen komen onderzoeken. Hier vindt men ook de informatie om een juiste keuze te maken voor decoratieve deurpanelen en hoe de deurtoebehoren eruit zien (bollen, trekkers, deurkloppers enz..)

Om het comfort van uw ramen en deuren te verhogen maken we ook vliegenramen en vliegendeuren die perfekt passen op uw ramen en deuren.

Devos C staat voor kwalitatief maatwerk tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bovendien geniet u bij de renovatie van uw ramen en deuren van 10 jaar garantie en een uitstekende dienst na verkoop.

Vraag een offerte aan

Over Devos C

Ook voor rolluiken, klapluiken, veluxramensectionale - en garagepoorten, vliegenramen (horren) en dubbele beglazing, zonwering, veranda's en luifels kunt u bij ons terecht.


Onze offertes zijn vanzelfsprekend gratis. Wij komen steeds opmeten zodat we een offerte kunnen maken die zeer gedetailleerd is en daardoor bindend.

Bijkomende noodzakelijke werken die men 'ontdekt' tijdens de plaatsing worden besproken en begroot in regie en vallen ten laste van de klant.


Vraag vandaag nog uw gratis offerte en contacteer ons gerust voor meer info. Devos C levert de nodige informatie en attesten voor uw fiscale korting, energiepremie of renovatiepremie en groene lening. Deze voordelen zijn cumuleerbaar. Devos C te Anderlecht en de omgeving van Brussel

Uw Belgische fabrikant van ramen, deuren en veranda's sinds 1925

Devos C

Uw partner voor ramen en deuren, rolluiken en klapluiken, veluxramen en veranda's, luifels, zonwering, sectionale- en garagepoorten, vliegenramen (horren) en dubbele beglazing

Contacteer ons

Adres & telefoonnummer

 Herdersliedstraat 59,

   1070 Anderlecht

 0425390629

Bel ons

E-mail