top of page

Devos C, uw rolluiken op maat in Brussel

Een rolluik is eenvoudig te installeren op alle ramen, zowel op moderne als op oudere ramen. Kom alle voordelen van onze modellen ontdekken en geniet van onze op maat gemaakte productieservice. Devos C staat met bijna 100 jaar ervaring tot uw dienst in Anderlecht en de regio Brussel.

De voordelen van een rolluik

Een rolluik heeft veel voordelen. Meestal ontworpen in aluminium of PVC, kan hij worden aangepast aan alle gevels, ongeacht de architecturale of esthetische vereisten van het gebouw. Ook garandeert een rolluik de beste bescherming tegen inbraak en diefstal. Dankzij het anti-scheur- of anti-inbraak-vergrendelingssysteem vertraagt hij de inbraakpogingen en zorgt hij dus voor extra veiligheid voor uw gezin. Tenslotte biedt hij geluids- en thermische isolatie voor uw ramen voor meer comfort in huis. U vermijdt warmteverlies in de winter en geniet ook in zeer verstedelijkte gebieden van een rustig interieur.

Personnaliseer uw rolluiken

Wilt u thuis een rolluik installeren? We bieden u verschillende stijlen en kleuren aan die perfect bij uw woning passen. Als u op zoek bent naar het meest praktische, dan kunnen we ook uw rolluiken motoriseren. Met een simpele druk op de knop of via een afstandsbediening kan u het openen en sluiten van alle rolluiken in huis bedienen. Onze rolluikmotoren hebben een garantie van 3 jaar.

In de hele Brusselse regio bieden wij u een breed assortiment aan deuren, ramen en rolluiken die zowel design als efficiënt zijn. Vraag uw offerte aan om de prijs van onze rolluiken te kennen en geniet van het advies van onze ervaren schrijnwerkers.

Onze rolluiken

Klapluiken

Rolluiken

Vlotte service

Productie werkplaats

Reparatieservice

DEVOS C

Ruime keuze aan rolluiken, klapluiken en voorzetrolluiken voor woningen en winkels in Brussel !

Adresse et numéro de TVA

Herdersliedstraat 59,

1070 Anderlecht

0425390629

bottom of page