top of page

Devos C maakt uw pergola op maat in eigen atelier in Anderlecht

Wat is er nu gezelliger dan een warme zomeravond door te brengen op je terras onder je eigen pergola! Op deze manier profiteert u optimaal van de  zwoele zomeravonden! 

Een gezellig etentje wordt niet langer onderbroken  door een zomerse regenbui of een felle wind en bovendien heeft u geen last van nieuwsgierige blikken. In tegenstelling tot een veranda is een pergola niet gesloten. Daarom noemt men een pergola ook wel een open veranda. Een pergola kan ook tegen een terrasmuur geplaatst worden en de huidige pergola kan u later ook omvormen tot een veranda.

Vraag nu je gratis offerte

Werfadres

Voor een snelle offerte kunt u ons uw foto's sturen (binnen & buiten)

Upload afbeeldingen

Bedankt voor uw bericht!

Welke materialen gebruiken we voor uw pergola?

Bij Devos C. in Anderlecht maken we uw terrasoverkapping op maat met hoogwaardige aluminium profielen om een ongeëvenaarde sterkte en stijfheid te garanderen. Het dak en de wanden kunnen van polycarbonaat of veiligheidsglas zijn, afhankelijk van uw keuze. De glazen pergola zorgt voor zoveel mogelijk licht en uitzicht op de lucht en de tuin. Goedkoper, de pergola met een polycarbonaat (of pvc) dak, verlicht de structuur en laat het licht door zelfs als u kiest voor ondoorzichtig polycarbonaat. Er is een breed scala aan kleuren beschikbaar om uw pergola te personaliseren in harmonie met uw woning.

Met 100 jaar ervaring geeft Devos C. in Anderlecht u het beste advies bij de keuze van uw aluminium of PVC pergola en voldoet aan al uw wensen. Heeft uw huidige pergola een opknapbeurt nodig? Doe voor alle herstellingen of renovaties een beroep op Devos C. in Brussel.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan! Wij komen persoonlijk ter plaatse.

Délais courts

Atelier de fabrication

Service de réparation

DEVOS C

Uw veranda en pergola op maat in Anderlecht, Brussel

Adres & telefoonnummer

Herdersliedstraat 59,

1070 Anderlecht

0425390629

bottom of page