top of page

Een veranda op maat in Brussel

Heeft u een tuin of terras en wilt u er het hele jaar door van genieten? Kies voor de plaatsing van een veranda!

Welke stijl voor uw veranda?

Laat uw fantasie de vrije loop: wilt u een vierkante veranda, een rechthoekige veranda of een diamantvormige veranda? Liever een plat dak of een schuin dak, een beglaasd of een polycarbonaat dak? Uw terras helemaal of gedeeltelijk afdekken of langs 2 muren en een hoek van het huis omsluiten?

Liever een klassieke, moderne of een Victoriaanse veranda? Glazen of polycarbonaat, ondoorzichtige of transparante wanden? Met een schuifdeur of een opengaande deur?

Alle mogelijkheden zijn aanwezig zodat uw verandaproject perfect past in de stijl van uw woning. C. Devos biedt u veranda's aan in oneindig veel kleuren, in aluminium of PVC, volledig op maat gemaakt (binnen de grenzen van technische beperkingen) en helpt u bij het kiezen van de veranda van uw dromen.

Vraag nu je gratis offerte

Werfadres

Voor een snelle offerte kunt u ons uw foto's sturen (binnen & buiten)

Upload afbeeldingen

Bedankt voor uw bericht!

Welke prijs voor uw veranda?

Gezien het aantal mogelijkheden is een nauwkeurige en gedetailleerd bestek erg belangrijk.

De prijs van uw veranda hangt af van de grootte, de gebruikte materialen en de afwerkingsgraad.

Om onaangename verrassingen te vermijden, kiest u best voor een bedrijf met een jarenlange ervaring die u een eerlijke prijsopgave geeft, in overeenstemming met uw behoeften en uw budget.

Zelfs als uw budget krap is, is uw veranda-droom zeker niet onbereikbaar. Dankzij zijn technische kennis en ervaring vindt Devos C. altijd een oplossing tegen de juiste prijs.

Een veranda-uitbreiding

Klassiek of modern van stijl, met vaste wanden of schuifwanden, de toevoeging van een veranda vormt een mooie uitbreiding van uw woning en geeft deze ook een meerwaarde dankzij extra vierkante meters: een wintertuin, een speelkamer, een bureau, een atelier, ...

Heeft u al een veranda maar heeft deze een opknapbeurt nodig of wilt u deze aanpassen? Devos C. verzorgt ook de herstelling, transformatie of renovatie van uw bestaande veranda.

Vlotte service

Productie werkplaats

Reparatieservice

DEVOS C

Uw veranda en pergola op maat in Anderlecht, Brussel

Adres & telefoonnummer

Herdersliedstraat 59,

1070 Anderlecht

0425390629

bottom of page