top of page

Devos C. :  fabricatie op maat van elektrische rolluiken in brussel

Uw elektrische rolluiken, praktisch en esthetisch

Kies voor een elektrische rolluik, geïnstalleerd door Devos C. Een elektrische rolluik is heel praktisch om het licht te verduisteren en om extra thermische isolatie te geven aan uw woning. Onze schrijnwerkers helpen u ook bij het ontwerpen van uw deuren, ramen en rolluiken met respect voor uw behoeften, uw smaak en de specifieke kenmerken van uw huis.

Geniet van meer comfort

Het voordeel van een elektrische buitenrolluik of binnenrolluik is het gebruiksgemak. U beheert moeiteloos het openen en sluiten van het rolluik met één druk op de knop. Het systeem kan het mogelijk maken om elke rolluik van de woning onafhankelijk te beheren of allemaal tegelijk. Afhankelijk van uw behoeften kunt u kiezen voor verschillende openingssystemen zoals een schakelaar, een afstandsbediening, een bedrade bediening aan de muur of een gecentraliseerde bediening. Tenslotte biedt de elektrische rolluik, net als de handmatige rolluik, extra geluids- en warmte-isolatie en kunt u het zonlicht gemakkelijk weren in de kamers van uw keuze.

Denk aan elektrische rolluiken om uw huis te beveiligen

Al bijna 100 jaar helpt Devos C uit Anderlecht u bij het beveiligen van uw woning door gemotoriseerde rolluiken te plaatsen. Uw deuren en ramen zijn zo beschermd tegen inbraken. Rolluiken vormen een bijkomend obstakel dat een afschrikkende werking heeft voor mensen met slechte bedoelingen. Als u op vakantie bent, kunt u het openen van uw rolluiken op afstand beheren of plannen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, we verplaatsen ons door heel Brussel.

Vraag nu je gratis offerte

Werfadres

Voor een snelle offerte, stuur ons foto's van binnen & buiten

Uploaden

Bedankt, uw bericht is verstuurd.

Vlotte service

Productie werkplaats

Reparatieservice

DEVOS C

Ruime keuze aan rolluiken, klapluiken en voorzetrolluiken

Adres & telefoonnummer

Rue de la Pastorale 59,

1070 Anderlecht

0425390629

bottom of page