top of page

Wat is een luifel ?

Een luifel is een vaste structuur, leunend aan uw woning, die een schaduwrijke oppervlakte biedt tegen de regen, de zon of zelfs de sneeuw.

Superhandig om van uw terras te genieten bij alle weersomstandigheden. Handig ook bij de ingang van een woning, een bedrijf of een winkel om uw bezoekers te beschermen tegen de regen.

Bij Devos C in Brussel bieden we een ruim assortiment aan terras- en deurluifels. Wij werken enkel met aluminium constructies die zowel een bescherming bieden tegen de zonnestralen als de regen, maar die ook een heel verzorgd esthetisch aspect hebben.

Gelakt aluminium frame met 10 mm cellulair polycarbonaat typeplaatje (s) dik, kleurloos of opaline in verschillende kleuren.

Vraag nu je gratis offerte

Werfadres

Voor een snelle offerte, stuur ons foto's van binnen & buiten

Uploaden

Bedankt, uw bericht is verstuurd.

Terrasluifel

Een terrasluifel is het verlengstuk van uw woning. Hij laat toe om van uw terras te genieten bij elke weersomstandigheid en afhankelijk van de gebruikte materialen is hij ook een bescherming tegen de zon.

Voor alle informatie of advies, aarzel dan niet om ons telefonisch te contacteren of uw aanvraag in te dienen via ons formulier. Ons team zal u met veel plezier snel antwoorden.

 

Bij Devos C geniet u van meer dan 30 jaar ervaring en advies.

De kwaliteit van de installatie en de kwaliteit van de producten hebben onze reputatie gemaakt in het Brusselse.

Deurluifel

Een deurluifel laat u toe om beschermd uw sleutels te zoeken, weg van de regen of de wind en beschermt uw bezoekers tegen barre weersomstandigheden.

 

Uitvoerbaar in verschillende stijlen en materialen zodat het altijd aangepast is aan de architectuur van uw gebouw.

Vlotte service

Productie werkplaats

Reparatieservice

DEVOS C

Devos C te Anderlecht biedt u een uitgebreid gamma luifels aan.

Adres & telefoonnummer

Rue de la Pastorale 59,

1070 Anderlecht

0425390629

bottom of page