top of page

Fabricatie en plaatsing van rolluiken en klapluiken

Devos C in Anderlecht fabriceert en plaatst rolluiken in Anderlecht en de omgeving van Brussel. Dit houdt in: het vervangen van traditionele rolluiken, het plaatsen van nieuwe voorzetrolluiken, het motoriseren van bestaande rolluiken. Voor winkeliers plaatsen we winkelrolluiken of industriële rolluiken in ALU of IJZER tegen inbraak.

Zware garagerolluiken en sectionele poorten worden ook aangeboden. 

Un large choix de volets

Devos C maakt ook klapluiken en sierluiken in PVC die zeer onderhoudsvriendelijk zijn, naast de traditionele houten sier- en klapluiken.

U geniet bij de renovatie van uw rolluiken een garantie van 10 jaar (3 jaar op motors) en een uitstekende dienst na verkoop.

Voor particulieren levert Devos C graag de nodige informatie voor uw energiepremie.

Contacteer Devos C voor verdere informatie !

Voor Devos C is elke werf een project

Devos C is een geregistreerd bedrijf met lange ervaring. We behandelen ieder dossier volgens een vaste procedure.

Wij maken altijd een afspraak om te komen opmeten bij u en dan maken we een bindende offerte. Na ontvangst van uw getekende offerte betaalt u een voorschotfactuur, zodat wij de productie op maat kunnen beginnen. Daarna maken we een afspraak voor de plaatsing in samenspraak met u. Na de plaatsing tekent u de saldofactuur voor levering en betaalt u het bedrag van de offerte verminderd met uw voorschot. Op uw vraag leveren we dan de nodige informatie voor uw subsidieaanvragen en inkomensbelastingsverminderingen.

Onze rolluiken

Klapluiken

Rolluiken

Vlotte service

Productie werkplaats

Reparatieservice

DEVOS C

Large gamme de volets roulants pour habitations et magasins à Bruxelles !

Adresse et numéro de TVA

Rue de la Pastorale 59,

1070 Anderlecht

0425390629

bottom of page