top of page

Devos C : automatisering van rolluiken

Bent u het beu om uw rolluiken handmatig te moeten openen en sluiten? ’s Morgens, ‘s avonds en dit elke dag van de week? Wilt u genieten van het comfort en de veiligheid van een geautomatiseerde garagedeur? Wilt u op een gemakkelijke manier en vanop afstand de lichtinval en de privacy van uw huis regelen?

Doe een beroep op Devos C, uw specialist in de motorisering van rolluiken, jaloezieën en garagepoorten. Gevestigd in Anderlecht komen we snel ter plaatse in de hele Brusselse regio en omgeving om het openen en sluiten van deuren, rolluikken en stores te motoriseren, centraliseren en automatiseren.

Motorisering van garagepoorten

Voor uw comfort en veiligheid motoriseren we ook nieuwe en bestaande garagedeuren: kantel-, sectionaal-, draai-, schuif- of roldeuren. Dankzij de afstandsbediening hoeft u zelfs niet meer uit uw auto!

Installatietypes

Er bestaan verschillende installatie opties bij Devos C in Brussel, voor de motorisering van uw rolluiken of garagepoorten. U heeft de keuze tussen twee types van installatie en bediening:

  • Bedrade motorisering bediend door middel van een vaste schakelaar

  • Draadloze motorisering met afstandsbediening

Elektrische rolluiken, veiligheid en comfort

Niet enkel praktisch en gebruiksvriendelijk voor elke dag, elektrische rolluiken versterken ook de weerstand van uw deuren en ramen tegen inbraak dankzij de vergrendeling en de blokering van de motor. In combinatie met een programmeerbare klok of een zonnesensor kunnen ze ook uw aanwezigheid simuleren alsof het huis bewoond is of u energiekosten besparen dankzij de automatische opening en sluiting.

In beide gevallen, met centralisatie kunt u alle rolluiken in uw huis met slechts één aanraking bedienen. Gedaan met linten en oprollers die in de knoop raken en de esthetiek bederven!

Motorisering van jaloezieën

Om uw privacy te beschermen, natuurlijk licht te regelen of moeilijk bereikbare jaloezieën te bedienen, motoriseren we ook uw rolgordijnen of jaloezieën, pergola's, luifels, zonnetenten, enz.. U past de sfeer in een oogwenk aan en beschermt uw meubels en bekleding zowel binnen als buiten tegen de U.V. zonnestralen.

Vlotte service

Productie werkplaats

Reparatieservice

DEVOS C

Automatisering van rolluiken, jalouzieën en poorten

Adresse et numéro de TVA

Rue de la Pastorale 59,

1070 Anderlecht

0425390629

bottom of page