top of page

Er zijn voortdurend aanbiedingen voor bescherming tegen de zon bij particulieren en professionals, waardoor uw keuze soms ingewikkeld is. Bij Devos C. begeleiden en adviseren wij u zodat u optimaal van uw buitenleven kunt genieten.

Kies de juiste zonneluifel of tent

Heeft u een vrij kleine buitenruimte, dan is het aan te raden om te kiezen voor zonnetenten met het zogenaamde knikarmframe. Aan de andere kant, als de tent bedoeld is voor ruime terrassen, zoals café- en restaurantterrassen, is het belangrijk dat het frame zeer sterk is om de wind te weerstaan. In dit geval is het endoscopische armframe vereist.

De keuze van het type canvas en de kleur is ook belangrijk. Acrylweefsels, iets duurder, zijn beter bestand tegen slecht weer en houden je koeler dan polyesterweefsels. Hierdoor kunnen ultraviolette stralen tot 80% worden gefilterd. De kleur van uw zonnescherm moet esthetisch passen bij uw terras, maar vergeet niet dat donkere kleuren meer uv-straling absorberen. U kunt ook kiezen voor een microgeperforeerd canvas voor een betere lichtinval en ventilatie.

Onze zonneschermen zijn handmatig of gemotoriseerd en kunnen op verschillende manieren worden bediend, afhankelijk van uw behoeften. In het bijzonder heeft u de mogelijkheid om de motorisering te koppelen aan een weerstation. Zo openen en sluiten de luifels naargelang de actuele weersomstandigheden.

Kies voor onze zonneluifels in de Brusselse regio

Gevestigd in Brussel stellen wij onze knowhow tot uw dienst zodat onze zonneschermen u permanent comfort bieden en u een optimale bescherming bieden tegen de zon.

Wij hebben een ruim assortiment aan zonnesluifels en adviseren u zo goed mogelijk bij uw keuze.

Voor vragen of advies, aarzel niet om telefonisch contact met ons op te nemen of stuur ons een verzoek via ons formulier. Ons team zal ze graag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vraag nu je gratis offerte

Werfadres

Voor een snelle offerte, stuur ons foto's van binnen & buiten

Uploaden

Bedankt, uw bericht is verstuurd.

Banne solaire
Tente solaire

Vlotte service

Productie werkplaats

Reparatieservice

DEVOS C

Devos C, uw specialist in zonneluifels in Brussel !

Adres & telefoonnummer

Rue de la Pastorale 59,

1070 Anderlecht

0425390629

bottom of page