Devos C, zonnescreens en zonneluifels

Om uw wooncomfort te verhogen heeft Devos C in Anderlecht haar gamma uitgebreid met zonwering en zonnescreens.

Dit betekent een aanbod van 3 soorten producten:

* De buitenzonwering houdt de zonnestralen tegen alvorens ze uw glas bereiken. Buitenzonnescreens geven een uitstekende thermische bescherming, maar er zijn slechts een beperkt aantal modellen mogelijk omwille van de windgevoeligheid van buitenscreens. Interessant zijn de screens die ook als vliefgenraam (horren) kunnen dienen.

* In het gamma van de binnenzonwering heeft men een zeer grote keuze uit venetiennes, vertikale banden, oprolmodellen, pannelen en andere. Men heeft minder thermische bescherming maar wel meer keuze over de lichtinval.

* Voor terrassen en balcons zijn de zonneluifels of zonnetenten een bijzonder aangename oplossing.
De modellen kunnen ofwel manueel bediend worden, of gemotoriseerd. In dit laatste geval kan men een weerstation toevoegen zodat uw zonnescreens en zonneluifels volautomatische reageren op de weersomstandigheden.

Contacteer Devos C voor verdere informatie!

Devos C plaatst enkel in Anderlecht, Brussel en omgeving

C. Devos heeft bewust gekozen om zich tot Brussel en omgeving te beperken. Wij wensen immers voldoende tijd te hebben om een verzorgde en rustige plaatsing te doen.

Onze plaatsers zijn uiterst voorzichtig in het afbreken en/of uithalen van uw oude producten zodat ze geen schade aanbrengen aan de omgeving van uw venster.

De oude materialen worden volledig weggenomen door ons en de omgeving van het uitgebroken product wordt proper gemaakt. Het nieuwe product wordt zorgvuldig geplaatst zodat het optimaal zal kunnen functioneren. Nadien wordt nog een correcte afwerking geleverd.

CONTACTEER ONS

Devos C

Zonwering en zonnescreens op maat in Anderlecht, Brussel

 Herdersliedstraat 59, 

   1070 Anderlecht

 02 411 29 84 

 0475 26 86 57

 0425390629